roseazlina's FotoPage

By: roseazlina mustafa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 16-Nov-2008 11:10 Email | Share | | Bookmark
salam... hye

Assalamualaikum... lama sungguh tak update ni. ALASAN???? macam biasa ler.. keja .. study .. assignment ...exam .. Walaupun dah hampir 2 minggu selesai final exam, tapi assignment byk lagi yang tak submit. insyaallah bila semuanya dah ok, kita update byk2 ok....


Wednesday, 21-May-2008 11:44 Email | Share | | Bookmark
~pegi KL... bArU Nk uPdaTe!.. ish ish ish...~

sogo attraction
alia posing.. tgh tunggu papa @ ATM
alia&ummi tini @ bus station
View all 4 photos...
hye..
3 minggu lepas kami tiga beranak + ummi tini went to KL.. tapi tak sempat nk soping apa2 pun. kita sempat beli set cadar (70% discount ), cadar for momma, tudung kat MUNAWARAH pastu papa sempat jugak beli sepersalinan baju opis. untuk alia... tak beli apa2 pun kat dia. kesian . Kat sogo sale sangat gilerrr... menguji iman!


Friday, 2-May-2008 13:45 Email | Share | | Bookmark
We Are Going To KL Tonight...

konon2 alia drive gi KL
hye malam ni mama, papa, alia and ummi kakak nk pi KL. Papa ngan Mama nk pi UPM nak uruskan pasal study pastu nk jalan-jalan kat TAR untuk shopping barang2 kawen Ummi Kakak Ummi Kakak nk kawen!!!! nanti klu ada gegambar yang best kat KL nun, kita "hupdet" nanti ek. Daaaaaaaaaaa



Tuesday, 22-Apr-2008 13:15 Email | Share | | Bookmark
~ dear FRIENDSSSS... please PRAY for ME & MY HUBBY~



Monday, 21-Apr-2008 09:30 Email | Share | | Bookmark
~A Dedication tO papa and aLia~

~ King In My Heart, Princess In My Life~
really LUV you guys


Kau Begitu Sempurna..
Di Mataku Kau Begitu Indah...
Kau Membuat Diriku
Akan Selalu Memujamu

Di Setiap Langkahku
Ku Kan Selalu Memikirkan Dirimu
Tak Bisa Ku Bayangkan
Hidupku Tanpa Cintamu

Janganlah Kau Tinggalkan Diriku
Tak Kan Mampu Menghadapi Semua
Hanya Bersamamu Ku Akan Bisa

Kau Adalah Darahku...
Kau Adalah Jantungku...
Kau Adalah Hidupku...
Lengkapi Diriku..
Oh Sayang Engkau Begitu...
SEMPURNA

Kau Genggam Tanganku
Saat Diriku Lemah Dan Terjatuh
Kau Bisikkan Dan Hapus Semua Sesalku

Janganlah Kau Tinggalkan Diriku
Tak Kan Mampu Menghadapi Semua
Hanya Bersamamu Ku Akan Bisa

Kau Adalah Darahku...
Kau Adalah Jantungku...
Kau Adalah Hidupku...
Lengkapi Diriku..
Oh Sayang Engkau Begitu...
SEMPURNA



[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net